İSTANBUL / BAĞCILAR - Mahmutbey İlkokulu

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında okulumuz 3. Ve 4. Sınıflar arası İngilizce Bilgi Yarışması yapıldı.

3. sınıflarımızda 3-B ve 3-D Sınıfları

4. sınıflarımızda 4-B, 4-C 4-F Sınıfları

1. Olmuştur.  1. OLAN SINIFLARIMIZI TEBRİK EDİYORUZ.

BİLGİ YARIŞMASINA KATILAN TÜM SINIFLARIMIZA, EMEĞİ GEÇEN İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ SİNEM KILINÇ VE SABRİYE ŞEYMA KUTLUTAŞ A TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

OKUL ÖĞRENCİ MECLİSİ VE YEŞİLAY KULÜBÜMÜZÜN ORTAKLAŞA YÜRÜTTÜĞÜ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ KAPSAMINDA , ÖZEL EĞİTİM SINIFIMIZIN İHTİYACI OLAN ARAÇ VE GEREÇLERİ TEMİN ETTİLER. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE , ÖĞRENCİ MECLİSİ VE YEŞİLAY KULÜBÜ ÖĞRENCİLERMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

“Yaşın Kadar Oku” projesi kapsamında okulumuz ingilizce öğretmenimizin yazdığı “Masal’ın Rüyası” tiyatro oyununu sergiledi okulumuzun minicik sahnesinde devleşen çocuklarımız. Okulumuz psikolojik Danışmanı Öğretmenimiz ve İngilizce Öğretmenimiz yönetiminde muhteşem bir gösteri yaptılar. Gösterimizi izlemeye gelen şube müdürümüze ve çevre okullardan gelen müdürlerimize teşekkür ederiz.

Mahmutbey İlkokulu müdürü Salim BAYRAM “Çocuklarımızın gelişiminde sosyal aktivitelerin akademik çalışmalar kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Çalışmanın çocuklarımız üzerinde sosyal, psikolojik ve akademik anlamda çok büyük etkiler yarattığına şahit olduk. Etkinliklerimiz artarak devam edecek” diye açıklama yaptı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 85.yıl dönümü 10 Kasım 2023 Cuma günü saat 09:05'te okulumuz bahçesinde yapılan anma töreni ile gerçekleştirilmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI "CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA TÖRENİ" COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

ANASINIFI VE 1. SINIFLARIMIZ İÇİN UYUM HAFTASI PROGRAMI

May

ANASINIFI C- D ŞUBELERİMİZ RAMİ MÜZESİNE GEZİ DÜZENLEDİ.

May

OKULUMUZ PSİKOLOJİK DANIŞMANI HİLAL KÜÇÜKŞAHİN TARAFINDAN VELİLERİMİZE  "AKRAN ZORBALIĞI İLE BAŞ ETME" SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

May

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÖRENİMİZ.

Mrt

BİR DESTANDIR ÇANAKKALE

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümünde öğrenci, öğretmen, idareci ve velilerimizin katılımıyla programımız gerçekleştirildi.

Toprağı vatan yapan şehitlerimizi minnet ve saygı ile anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun. Şehitlerimizi minnetle yâd ediyoruz.

Mrt

Bağcılar Kaymakamımız Abdullah UÇGUN tarafından başlatılan "YAŞIN KADAR OKU" Projesi kapsamında tüm sınıflarımızda okuma saati etkinliği gerçekleştirerek, öğrencilerimize okuma sevgisi aşılıyoruz.

Ekm

OKULUMUZ 3-G SINIFI CUMHURİYETİMİZİN 99. YILI KAPSAMINDA MAHALLEMİZDE BULUNAN MAHMUTBEY HALK KÜTÜPHANESİNİ ZİYARET ETTİLER.

Haz

ANASINIFI YIL SONU ŞENLİĞİMİZ. EMEĞİ GEÇEN ANASINIFI ÖĞRETMENLERİMİZİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.